• Az Ön kosara üres!

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Ugye ismered azt az érzést, mikor úgy igazán rádöbbensz, hogy most vagy jó helyen, hogy most minden tökéletes, hogy minden olyan, amilyenre vágytál… ugye! Én most pont ezt érzem! és boldog vagyok, hogy találkozhattam azzal, ami igazán feltölt. Bakk-Tóth Nikoletta vagyok, végzettségem szerint szociálpedagógus,  „főállású”anya, boldog feleség és nem mellesleg a Sophie’s Room megálmodója, egyszemélyes alkotója, webshop vezetője, kisvállalkozó. Tudom, hogy mindenki a gyermekkoránál kezdi, most én is, hisz az egész dekoráció iránti vonzódás oda húzódik vissza. Anyukám mindig is imádta a kedves és csodaszép, ízléses dekorációt, rengeteg alkalommal készített saját maga koszorút, virágcsokrot hobbi szinten. Sokszor vágyott egy virágüzletre, de az élet valamiért nem arra az útra terelte. Rajong a virágokért, növényekért és az ő rajongása az én lelkemet is teljesen átjárta.  Imádtam ünnepi díszeket készíteni, pici korom óta rajongok a virágokért és imádtam az akkoriban divatos technika órákat azokon a napokon, mikor olyan igazán lányos dekorációkat alkothattunk. Anno ez a vonzalom megmaradt hobbi szinten, becsomagoltam képzeletben egy dobozba, félretettem, főiskolai tanulmányokra vágytam. Főiskolát végeztem, majd sokáig dolgoztam a férjemmel közös vállalkozásunkban. Aztán megérkezett a kislányunk, akiről egyébként maga a Sophie’s Room is kapta a nevét.  És úgy éreztem, hogy elő kell vennem az anno mélyre elcsomagolt poros kis dobozt, az oly rég látott kis hobbimat, hogy azt alkotói vágyammal megtöltsem.  Így sokasodtak a házunkban a kopogtatók, a kislányom szobájába a díszek, a megkötött virágcsokrok az éjjeli szekrényeken, a szülinapokra készült ajándékboxok, a szülőköszöntő ajándékok családon belül. Minden elkészült művem után könnyes szemmel nézem a mai napig, a kislányom rajongását a munkám iránt, az örömet és csillogást a szemében, amikor kilépve a műhelyemből meglátja azt a legújabb alkotást, amit olyan nagy szeretettel készítettem. Boldoggá tesz, hogy ennyire kedvesen rajong értük. Teltek a napok és rájöttem, hogy anno a szekrény mélyére elpakolt hobbiból mára hivatás lett. Hivatás, mely felülírja a főiskolát, munkát, a „te többre vagy hivatott” gondolatokat,  felülírja a mások szerint „ésszerű” terveket és azt mondja, hogy vágj bele, merj, próbálj, tanulj és csalj egy kis csínyt a szürke hétköznapokba.  Így belevágtam és itt vagyok.  Minden kis alkotás úgy készül, hogy valóban éke legyen például az ajtódnak vagy  beragyogja a nappalidat  a Sophie’s Room egyik csodavilág ihlette asztaldísze. Tudod mit látok? Hogy a te szemed is csillog és ragyog. És ez a legfontosabb.

Számomra ebben a szakmában a legnagyobb ajándék az alkotás, hogy leülhetek és elmélyülhetek, hogy valami igazán különlegeset adhatok. Nekem nem célom sem a sorozatgyártás, sem az, hogy workshopon tanítsam meg neked, hogy mit és hogyan. És nem azért, mert irigylem a saját kis világom tudását. Én valóban az alkotói részét szeretem rajongással és szerelemmel. Nekem ez a hivatásom, a munkám. Most még kicsi vagyok, de őrülten vágyok arra, hogyha már anyukámnak nem sikerült az a bizonyos Dekorációs- és virágüzlet, akkor én az ő álmát is szeretetteljesen megvalósítsam és azt mondhassam, hogy : Anya! Ez az üzlet épp úgy a tiéd is, mint az enyém.

Bakk-Tóth Nikoletta vagyok, imádok alkotni és mára a hobbim lett a munkám. Minőségi alapanyagokkal, türelemmel, órákig készítem a kis dekorációimat, a nagyok közt csendesen. Igényes, tiszta és egyedi munkát szeretek kiadni a kezemből, azt valóban minőséggel kivitelezve. Én nem 2db ágat dobok egy kopogtatóra, én több száz termést, levelet pakolok egyenként. Maximalista vagyok és így is dolgozom! Úgy adom át a kész terméket, ahogy azt én is elvárnám a másoktól. De ha mégis gondod adódna, én itt vagyok, segítőkészen fordulok feléd. Köszönöm, hogy itt vagy, hogy  te is vágysz a minőségre és Sophie’s Room termékkel szeretnéd díszíteni otthonod, megajándékozni egy kedves barátod, szeretted. 

És még valami! Ne feledd, hogy az álmok nem maradhatnak megvalósíthatatlanul. Ha neked is van a szekrény mélyén egy álmod, hát vedd elő és légy bátor.! Valósítsd meg! Hisz az álmok azért születnek, hogy valóra váljanak. 


Az Ön kosara üres!